tirsdag 15. november 2016

Winter i verdens rikeste land av Janne S. Drangsholt

Drømmen om den etterlengta ferien med sol, varme og kos ser ut til å ryke, fordi taket på huset må skiftes. I stedet blir det fjelltur, noe som ikke byr på like positiv energi hos alle i familien Winter. Og da de nye perfekte naboene og deres perfekte barn som hun kaller Smitt og Smule, også skal være med, så bikker det over for Ingrid.

Ingrid Winter fra boka "Ingrid Winters makeløse mismot" (2015), er tilbake. Og denne boka er enda mer festligere enn den første. Ingrid har fortsatt den samme håpløse arbeidsplassen, den samme kaotiske familien med tre små barn. Og det dyre huset de kjøpte i første bok, trenger vedlikehold. Mora til Ingrid er på langtidsferie i sydligere strøk, og Ingrid må også ta seg av morfaren, som flørter med damene på aldershjemmet, og glemmer at han nærmer seg 100 år.

Dette er en morsom og lettlest bok, med mye humor og skråblikk på det hektiske familielivet. Det er en bok med høyt tempo, og et hverdagsliv satt litt på spissen. Her er det mye som er gjenkjennbart for småbarnsforeldre i tidsklemma.

Av Elisabeth

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar